Zsa Zsa Gábor est repartie pour un tour !

Après avoir été amputée d’une jambe le 14 janvier, l’actrice américaine d’origine hongroise, Zsa Zsa Gabor, a pu regagner son domicile après un « rétablissement spectaculaire », selon ses médecins de l’hôpital de Los Angeles. Agée de 93 ans, elle ne pourra certes plus gambader comme autrefois mais « la femme aux neufs mariages », élue miss Hongrie en 1936 avant de tenter le rêve américain, nous réserve peut-être encore des surprises. Le bal n’est pas fini !

Article lié :

Zsa Zsa Gabor reste à l’hosto (août 2010)

A Pécsi Vízmű továbbra is tartozik

Sajtóközlemény

A Tettye Forrásház ezúton szeretne ismételten köszönetet mondani annak a hét településnek, amelyek vezetői felelős döntést hoztak, és a vízszolgáltatás kiegyensúlyozottsága és biztonsága érdekében cégünkkel kötöttek szolgáltatási szerződést.

Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az érintett települések vízellátása zavartalan legyen.

Megértjük és tiszteletben tartjuk az egyetlen kivétel, Szalánta település polgármesterének döntését, aki nem kívánt megállapodást kötni társaságunkkal, és a vízszolgáltatást más társasággal szeretné megvalósítani. A Tettye Forrásház ezért a továbbiakban nem törekszik a megegyezésre Szalántával, nem kívánunk szerződést kötni, újabb ajánlatot sem adunk a településnek, elfogadjuk a döntésüket.

A Pécsi Vízművel szemben fennálló jogos követeléseink továbbra is fennállnak, a cég a mai napig nem fizette ki százmilliós nagyságrendű elmaradását, és tárgyalni sem hajlandó erről. Ezért élni fogunk törvényi lehetőségeinkkel és kénytelenek leszünk továbbra is korlátozni a vízátadást a Pécsi Vízmű számára.

A mai naptól kezdve, minden nap 5-12 óra és 16-24 óra között vízkorlátozásra kerül sor, ameddig a Pécsi Vízmű nem rendezi a tartozását.

Természetesen ez a korlátozás a társaságunkkal szerződésben álló partnereinket, így a településeket is, semmilyen formában nem érinti!